Belen İlkokulu
Belen İlkokulu Hani/DİYARBAKIR

VİZYON

* Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, * Bilim ve teknolojiyi rehber edinen, * Değişime ve gelişime açık, * Değerlerini taşıyan ve yaşatan, * Hoşgörü sahibi, * Farklılıkları zenginlik kabul eden, * Bir yabancı dili iyi düzeyde bilen, * Yüksek moral değere sahip ve kendine güvenen, * Katılımcı, * Kendini sorgulayan, * Etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerimizin, * Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını, * Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, * Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, * Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, * Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Normal Eğitim

Kaloriferli